T&K Security Solutions

Η Τ&Κ ΣΤΟ 2ο ICT SECURITY WORLD ΣΥΝΕΔΡΙΟ!

Το Εργαστήριο Ασφάλειας Πληροφοριών και Προστασίας Κρίσιμων Υποδομών (INFOSEC) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ) και το Greek ICT Forum, διοργανώνουν το 2o ICT SECURITY WORLD το οποίο θα διεξαχθεί την Τετάρτη 25 Μαΐου 2016 στο Ξενοδοχείο Novotel.

Η κύρια θεματολογία του αφορά τις στρατηγικές, τεχνολογίες και μεθοδολογίες Ασφάλειας που αξιοποιούνται σε διεθνές και εθνικό επίπεδο, προκειμένου να είναι ασφαλή τα Ψηφιακά Συστήματα Πληροφορικής και Επικοινωνιών στην χώρα μας.

Η Τ&Κ συμμετέχει ενεργά με ομιλία του Γενικού Διευθυντή της, Τσάδαρη Παναγιώτη με τίτλο «ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΟΡΑΤΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ; “ΠΛΑΝΗ ΟΙΚΤΡΑ”»

Το 2ο ICT Security World απευθύνεται σε στελέχη, επαγγελματίες και επιστήμονες του τομέα της Ψηφιακής Ασφάλειας και διοργανώνεται σε μία χρονική περίοδο κατά την οποία οι ψηφιακές απειλές πολλαπλασιάζονται, ισχυροποιούνται και γίνονται ολοένα πιο περίπλοκες και σύνθετες για την αντιμετώπισή τους.

Η μεγάλη επιτυχία του πρώτου Συνεδρίου κατέστησε το ICT Security World πλέον θεσμό για το επαγγελματικό και επιστημονικό κοινό του χώρου της Ασφάλειας Πληροφορικής. Μία επιτυχία που προέρχεται από καθαρή εστίαση σε επίκαιρα και μείζονα θέματα ασφάλειας, σε συνδυασμό με την συμμετοχή ικανών ομιλητών.

Η προσέλευση των Συνέδρων αναμένεται να ξεπεράσει τις χίλιες συμμετοχές και αφορά επαγγελματικά και επιστημονικά στελέχη από Επιχειρήσεις, Τράπεζες, Δημόσιες Υπηρεσίες, Φορείς, Οργανισμούς και Επαγγελματίες. H επιστημονική αρτιότητα του Συνεδρίου επιτρέπει στους συμμετέχοντες Συνέδρους του ICT Security World να εξασφαλίσουν πολύτιμα CPE (Continuing Professional Education) για την επαγγελματική τους εξέλιξη.

Περισσότερες πληροφορίες για το 2o ICT SECURITY WORLD:
http://www.ictsecurity.gr

Τ&Κ Computer Organizer Ltd

Η εταιρεία Τ&Κ Computer Organizer Ltd ιδρύθηκε τo 1996 και δραστηριοποιείται στο χώρο αποκλειστικής διανομής μιας σειράς λύσεων ασφαλείας που αποτελούν τα κυρίαρχα Brands στο χώρο της Τεχνολογίας σε παγκόσμιο επίπεδο. Η συνεργασία με καταξιωμένους Οίκους όπως Avira, G Data, NovaStor, CurrentWare και Qustodio καθιστούν την  εταιρεία Τ&Κ σημείο αναφοράς για απόλυτη προστασία οποιασδήποτε Επιχείρησης.

«Είμαστε ευτυχείς που μέσω της συνεργασίας μας με τις κορυφαίες διεθνείς Εταιρίες Ανάπτυξης Λογισμικού  και ως επίσημοι Distributors για Ελλάδα, Κύπρο, Μάλτα και Βαλκάνια είμαστε σε θέση να προσφέρουμε μια παντοδύναμη ασπίδα ασφαλείας στους συνεργάτες μας» αναφέρει ο κύριος Παναγιώτης Τσάδαρης, General Manager της Τ&Κ Computer Organizer Ltd.