Νέα Συνεργασία Τ&Κ – SevenSpots

 

Avira_seven
Ν
ΕΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ Τ&Κ – SEVEN SPOTS
ΓΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ AVIRA

Tα πολυβραβευμένα προϊόντα της Avira τώρα διαθέσιμα στο δίκτυο καταστημάτων Seven Spots σε όλη την Ελλάδα, τη μεγαλύτερη, σύγχρονη, ελληνική αλυσίδα καταστημάτων οικιακής ψυχαγωγίας!

Η νέα έκδοση των προϊόντων της Avira 2017 έχει ενισχυθεί με τόσο εξελιγμένα χαρακτηριστικά που τα κατατάσσουν πλέον στην κορυφή των προϊόντων ασφαλείας!

Επισκεφτείτε λοιπόν τα καταστήματα Seven Spots και βρείτε αποκλειστικά το εξειδικευμένο προϊόν Avira Antivirus Pro 2017 for 1 Pc + 1 Android /1 year που παρέχει απόλυτη προστασία τόσο στο PC όσο και στο Android σας σε προνομιακή τιμή!!!

novabackup-v18

Το NovaBACKUP 18 ανανεώθηκε και πλέον υποστηρίζει Windows Server 2016, Hyper-V 2016, SQL και Exchange 2016.

Επιπλέον μπορείτε να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν τη νέα κονσόλα διαχείρισης για να ελέγχετε απομακρυσμένα τα backup σας από οπουδήποτε!

Η NovaStor προσφέρει το καλύτερο διαθέσιμο λογισμικό backup. Το backup δεδομένων είναι εξαιρετικά σημαντικό για την επιτυχία της εταιρίας σας. Τα αρχεία και έγγραφα σας είναι σημαντικά και χρειάζονται τα υψηλότερα επίπεδα προστασίας. Κάθε ένα από τα προϊόντα μας αποτελούν ολοκληρωμένες λύσεις με ξεκάθαρες τιμές – καμία επιπλέον χρέωση για επιπλέον υπηρεσίες ή plugin.

Read more

T&K Security Solutions

Η Τ&Κ ΣΤΟ 2ο ICT SECURITY WORLD ΣΥΝΕΔΡΙΟ!

Το Εργαστήριο Ασφάλειας Πληροφοριών και Προστασίας Κρίσιμων Υποδομών (INFOSEC) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ) και το Greek ICT Forum, διοργανώνουν το 2o ICT SECURITY WORLD το οποίο θα διεξαχθεί την Τετάρτη 25 Μαΐου 2016 στο Ξενοδοχείο Novotel.

Η κύρια θεματολογία του αφορά τις στρατηγικές, τεχνολογίες και μεθοδολογίες Ασφάλειας που αξιοποιούνται σε διεθνές και εθνικό επίπεδο, προκειμένου να είναι ασφαλή τα Ψηφιακά Συστήματα Πληροφορικής και Επικοινωνιών στην χώρα μας.

Η Τ&Κ συμμετέχει ενεργά με ομιλία του Γενικού Διευθυντή της, Τσάδαρη Παναγιώτη με τίτλο «ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΟΡΑΤΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ; “ΠΛΑΝΗ ΟΙΚΤΡΑ”»

Read more